Blog

TEMSA Carbide Division inaugura la seva nova planta de premsat i sinteritzat de Carbur de Tungstè a Barcelona

  |   Uncategorized

Juntament amb les divisions d’eines, TEMSA Carbide ha iniciat la seva activitat de sinteritzat per a incorporar nova tecnologia i anar més enllà en el just in time del Metall dur. A la nova planta s’han incorporat premses de 200Tn i 60Tn per a cobrir les dimensions mes grans i tecnologia SinterHip, que ens permet millorar la qualitat dels nostres productes en % de Cobalt mes baix ( 15-6%Co).

 

Mitjançant un procés continu de desparafinat i sinteritzat, aconseguim un lead time de procés de 2 dies, podent oferir als nostres clients terminis d’entrega estàndard de 5 dies laborables. A través d’un marc de col·laboració amb l’empresa Boehlerit i el centre d’investigació CEIT al País Basc, ens permet el desenvolupament de qualitats adhoc amb un procés perfectament adaptat a una qualitat excel·lent.

 

En l’estratègia de TEMSA Metalurgicat Group, la integració de la cadena de subministres ha permès caminar cap a l’excel·lència en servei i assegurar la capacitat d’innovació i desenvolupament de productes específics per al segment de l’estampació en fred entre altres.