Alta inversió en tecnologia

TEMSA és una empresa que sempre ha apostat per la tecnologia com a punt de partida per a arribar a cotes més altes. Des de 2008 ve invertint una gran part del seu pressupost en maquinària per a convertir-se en referència mundial tecnològica per a la fabricació de peces especials unitàries just in time.
TEMSA ha sabut sempre identificar les necessitats dels seus clients, que no són unes altres que les de tenir un aliat tecnològic per a les seves necessitats d’utillatge. Això no s’aconsegueix si no és gràcies a una maquinària poderosa utilitzada per un personal capacitat. Les nostres persones en producció, un equip jove però amb una experiència considerable en el sector, està contínuament experimentant com aconseguir majors prestacions de cada màquina que té a disposició.

img 1 capacitacion tecnologica

EVOLUCIÓ D’INVERSIONS

 

(Milers d’euros)

evolucion-de-inversiones-temsa

Gran varietat de processos

Però el secret no està únicament a tenir maquinària potent, sinó a dominar tots els processos i aplicar-los quan han de ser utilitzats. D’aquesta manera, TEMSA disposa d’una gran varietat de processos CNC que permeten aplicar un sens fi de solucions adaptades a cada eina. Tornejat en tou i en dur, rectificadores d’interiors i exteriors, cèl·lules robotitzades, erosió per penetració, erosió per fil, mecanitzat d’alta velocitat en dur de 3 i 4 eixos, s’apliquen segons la necessitat constructiva de l’eina i en un flux controlat per un sistema ERP creat per TEMSA que permet una traçabilitat 100% i una anàlisi de processos que poques empreses estan a l’abast d’oferir en el nostre sector.
I el futur espera molt a la vora. Els equips d’I+D de la companyia ja treballen en nous processos productius perquè es puguin materialitzar en breu. Per a això es visita regularment les instal·lacions dels proveïdors de maquinària líder del mercat per a aconseguir les màquines que millor s’adapten a les necessitats de la companyia, que no són unes altres que les dels seus clients.

• Erosió per fil CNC – 5

• Erosió per penetració CNC – 4 + 2 Robots

• Mecanitzat d’alta velocitat – 5 + 2 Robots

• Rectificadors d’interiors(només CNC) – 6

• Cèl·lula robotitzada de rectificat d’interiors – 1

• Rectificadors d’exteriors (només CNC) – 2

• Rectificadors d’exteriors per a punxons amb robot – 2

• Rectificadors de superfícies planes – 3

• Torns CNC en dur – 4

• Verificadors tridimensionals – 4

• Perfilòmetres – 4

PROVEÏDOR INTEGRAL

TEMSA és un proveïdor especialitzat que abasta totes les àrees de negoci del seu sector: des del disseny i instal·lació dels processos productius per als seus clients, la fabricació de les eines necessàries, fins la producció de la matèria primera per a les eines.

PRESÈNCIA INTERNACIONAL

La nostra xarxa comercial arriba a tots els racons del planeta. TEMSA exporta més del 70% de la seva producció.
mapa mundial temsa