Title Image

Enginyeria

Desenvolupament de producte i assistència tècnica

El mercat avança i TEMSA està sempre a l’última en tecnologies de fabricació i aplicació. Tota l’experiència acumulada per la companyia en el disseny de processos i eines està a la disposició de qui la necessiti per a donar solució als reptes més complexos en estampació que, per falta de temps o de know-how, poden arribar a ser difícils d’aconseguir per a un client amb els seus propis recursos.
TEMSA ofereix el servei de desenvolupament de producte clau en mà que engloba el disseny del procés i l’eina de conformació en fred, la fabricació de tot el conjunt d’eines i posada en marxa a la màquina del client, i tot això en un temps rècord.
A més compta amb un equip de 6 dissenyadors que realitzen l’assistència tècnica per a solucionar problemes puntuals en processos de disseny d’eina i, en cas necessari, de servei externalitzat d’oficina tècnica.
Producte acabat o semiacabat; sèries unitàries o grans sèries per a produccions d’alt volum; enviaments en 3 dies o programades per a lliuraments espaiats en el temps. TEMSA s’adapta les necessitats de tots els seus clients.

ingenieria piezas
Close

Encàrrec de projecte

El client consulta a TEMSA la viabilitat de la fabricació de la peça per conformació en fred. En el termini d’una setmana obtindrà resposta i una oferta tècnica i econòmica.
View detail
Close

FABRICACIÓ EINES

TEMSA fabrica, munta i ajusta el set complet d’eines perquè a que quan arribin a les instal·lacions del client estiguin llestos per a lliurar.
View detail
Close

DISSENY, PROCÉS I EINES

TEMSA simula i dissenya el procés de conformació en fred i totes les eines en 2D i 3D per a la fabricació de les eines i la guia del procés. Els plans 2D i 3D seran lliurats al client al final del projecte.
View detail
Close

HOMOLOGACIÓ DE LA PEÇA

El lot de fabricació acordat és acceptat pel departament de qualitat del client i es dóna per tancat el projecte. Peces que fins llavors el client no podia fabricar per falta de know-how pot ara afegir a la seva cartera de productes.
View detail
Close

POSADA EN MÀQUINA

TEMSA envia un tècnic a les instal·lacions del client per a realitzar les proves necessàries per a aconseguir que la peça s’ajusti dins de les toleràncies del pla de forja i un nombre determinat de peces d’homologació del projecte.
View detail

TALL FI

Alt tecnologia per a processos d’elevada sol·licitació.
CONEIXÉN MÉS