Les geometries més complexes

TEMSA disposa d’una divisió centrada únicament en la fabricació de punxons en acer i metall dur per a diferents aplicacions. Combinant diferents processos de mecanitzat i rectificat específics per a aquestes eines, s’obtenen les geometries més complexes amb la més alta precisió. Per a això es desenvolupa i s’investiga en processos innovadors que permeten la consecució de geometries, tant cilíndriques com amb formes, alhora que s’arriben a toleràncies de cotes i de forma en tota la longitud del punxó.

Un ampli stock de material en barra de diversos proveïdors permet reaccionar ràpid davant qualsevol necessitat o urgència que els nostres clients puguin tenir. Un equip jove i molt qualificat està dedicat en exclusiva a oferir el millor servei, mantenint un termini de lliurament que pot ser, si és necessari, inferior a una setmana.
Producte acabat o semiacabat; sèries unitàries o grans sèries per a produccions d’alt volum; enviaments en 3 dies o programades per a lliuraments espaiats en el temps. TEMSA s’adapta les necessitats de tots els seus clients.

punzones img temsa

TALL FI

Alt tecnologia per a processos d’elevada sol·licitació.
CONEIXÉN MÉS