PROVEÏDOR INTEGRAL

TEMSA és un proveïdor especialitzat que abasta totes les àrees de negoci del seu sector: des del disseny i instal·lació dels processos productius per als seus clients, la fabricació de les eines necessàries, fins la producció de la matèria primera per a les eines.

Mira el nostre vídeo corporatiu

play-button-temsa

CAPACITACIÓ TECNOLÒGICA

Gràcies a la seva maquinària d’última generació i un personal jove amb molta experiència en el sector, TEMSA fabrica eines especials segons els plànols amb toleràncies de ±0.001mm i els clients més exigents ens avalen.
CONÈXER MÉS

CONFORMACIÓ EN FRED

 

Solucions integrals per a la conformació en fred.

CONÈXER MÉS

PULVIMETAL·LÚRGIA

.

.

Proveïdor dels principals fabricants de components per premsatge de pols.

CONÈXER MÉS

TALL FI
.

 

Alt tecnologia per a processos d’elevada sol·licitació.

CONÈXER MÉS

PRESÈNCIA INTERNACIONAL

La nostra xarxa comercial arriba a tots els racons del planeta. TEMSA exporta més del 70% de la seva producció.
mapa mundial temsa
colaboración-universitaria-3

COL·LABORACIÓ UNIVERSITÀRIA

Una constant en la història de TEMSA és la col·laboració amb universitats, centres tecnològics, centres de recerca i centres formatius. Amb ells s’ha investigat en la millora del metall dur per a aplicacions especials, així com en el desenvolupament de peces complexes. TEMSA també col·labora amb aquests centres mitjançant la formació de nous professionals a través de pràctiques en dual empresa-escola.

ÚLTIMES NOTÍCIES

  • Bones festes

    Aquest any 2018 de rècord arriba al final i TEMSA es prendrà un merescut descans per recarregar forces de cara a l’any 2019, que estem segurs que serà un altre any espectacular. Per a això, ...

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.