Title Image

Presència internacional marcats

Vocació exportadora

Les eines de TEMSA s’utilitzen en diversos sectors molt diferents entre si. El principal és l’automoció, on va destinat el 60% de les eines. Però hi ha molts més, com la balística, la fabricació d’aerosols i tubs colapsibles d’alumini, la fabricació de monedes, bateries, cargols soldats per a infraestructures, línia blanca, mobles i finestres, panys, rodaments, cablejat, energia eòlica, maquinària, entre altres.
TEMSA va néixer amb vocació exportadora i ho ha mantingut com un senyal d’identitat que la diferència dels seus competidors. Això fa evolucionar i aprendre de noves experiències, obligant a la companyia a estar sempre a l’última, sense donar res per descomptat, i a millorar contínuament, perquè sempre hi ha nous clients o mercats en els quals entrar.
Així, TEMSA exporta més del 65% de la seva producció i ven en més de 60 països dels 5 continents. Encara que Europa és el seu principal mercat, la companyia té una presència important a Amèrica i Àsia, amb clients importants en tots els països industrialitzats.

todo tipo de mercados y clientes

Tot tipus de mercats i clients

Una de les màximes de TEMSA és adaptar-se a les necessitats específiques de cada client, per la qual cosa les solucions seran diferents depenent amb qui estiguem treballant. Dins del rang de clients la diversitat és molt gran, ja que compta amb grans grups empresarials així com també de petites empreses familiars amb projecció internacional. TEMSA compleix amb una gran varietat de rols en el mercat, adaptant-se a les necessitats específiques de cada client.

Des de proveïdor de tecnologia, incloent disseny i homologació de noves peces, fins a suport del taller intern de fabricació d’eines dins de cadascuna de les empreses que pugui requerir de col·laboradors externs per a donar suport als seus departaments de producció. Cada client, amb les seves circumstàncies i especificacions úniques, es converteix en un client únic, i no hi ha dos iguals. Aquest és el gran valor de la companyia: un servei al client sense comparació.

ALGUNS DELS NOSTRES CLIENTS

algunos de nunestros clientes presencia internacional temsa

CAPACITACIÓ TECNOLÒGICA

Gràcies a la seva maquinària d’última generació i un personal jove amb molta experiència en el sector, TEMSA fabrica eines especials segons els plànols amb toleràncies de ±0.001mm i els clients més exigents ens avalen.
CONEIXÉN MÉS

PROVEÏDOR INTEGRAL

TEMSA és un proveïdor especialitzat que abasta totes les àrees de negoci del seu sector: des del disseny i instal·lació dels processos productius per als seus clients, la fabricació de les eines necessàries, fins la producció de la matèria primera per a les eines.

ÚLTIMES NOTÍCIES

  • TEMSA els desitja Bones Festes i un pròsper any nou.

    El Grup TEMSA es pren una petita pausa per recarregar energies i afrontar l’any 2023 amb tota la força possible, per tant estarà tancat des del 24 de Desembre fins l’1 de Gener, tots dos incloso...

  • METADUR a la WIRE!

    TEMSA produeix nuclis de carbur de tungstè amb preforma en un termini extraordinàriament ràpid.   Tenim forns HIP per a pre-sinteritzar i sinteritzar en un sol pas; torns CNC per a donar la fo...

  • WIRE 2022. Save the date!!!

    Torna la WIRE! i com no podia ser d’una altra manera, torna també el Grup TEMSA!   El Grup TEMSA ha estat sempre especialista en eines de desgast per a múltiples aplicacions, i ha donat s...