TEMSA adquireix una nova medidora tridimensional Mitutoyo

TEMSA ha adquirit una nova màquina de medició per coordenades; Mitutoyo Crysta Apex S destinada exclusivament al departament d’erosionsi alta velocitat. La intenció amb aquesta nova adquisició és millorar el “presetting “ de les peces abans que entrin en un nou departament de més pes en el procés productiu.

TEMSA cada vegada està en una millor posició en el mercat de la sinterització, amb peces de molt alt valor afegit, així com la complexitat creixent de les eines per la conformació en fred fan que sigui necessari un control exhaustiu inclús en processos intermedis, així com la versatilitat necessària per fer aquests controls de manera més àgil, ràpida i sobretot fiable.

La màquina Mitutoyo Crysta Apex S té una alta precisió en el tipus 1.7µm. Ve equipada amb un sistema de compensació de temperatura de 16º a 26º i garanteix una precisió de (1.7 + 3 L/1000) µm. A més, les sondes MPP-310Q i els escàners làser de Nikon proporcionen una funció d’exploració contacte/sense contacte.

Aquesta i les últimes adquisicions de maquinària produïdes durant els 2 últims anys han fet que el departament d’erosions i alta velocitat hagi estat renovat amb màquines d’última generació, adaptades als mercats i clients més exigents.

CMM Mitutyo Crysta Apex S

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*