TEMSA edita un nou catàleg de Matrius obertes

A causa de la forta demanda que es veia observant en les matrius obertes, tant en el disseny com en la fabricació, TEMSA ha decidit editar un catàleg dedicat exclusivament a les matrius obertes.

Per una banda s’ha volgut donar a conèixer aquest producte dins la gamma de productes produïts per TEMSA per aquells clients que encara no ho coneixien; i per l’altre banda s’ha pretès animar als clients sense el “ know-how” per fer consultes a TEMSA en cas necessari i així evitar que aquesta desavantatge sigui un problema insalvable en el desenvolupament de productes a l’empresa.

TEMSA ha incrementat notablement la producció de matrius obertes, tant en conjunts com en segments individuals, ja que els seus segments son independents entre si i intercanviables. Es un avantatge important vers als segments numerats, ja que en cas d’espatllar-se un segment no s’hauria de canviar tot el conjunt.

Aquest catàleg va ser presentat a la fira Fastener Fair de Stuttgart i va tenir una gran acceptació, pel que està destintat a ser, junt amb el popular catàleg de matrius d’extrusió de TEMSA els bucs insígnia dels productes per conformació en fred.

"TEMSA OPEN DIES

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*