Arxiu per Noticies

PLUSDUR aconsegueix el certificat ISO 9001:2008

PLUSDUR ha aconseguit recentmentel certificatISO 9001:2008 que acredita la qualitat en la gestió  dels seus processos i la seva vàlua com a proveïdora de primer nivell pels mercats més exigents. El certificat ha estat atorgat desprès d’una exigent auditoria a la seva planta de Barcelona per la prestigiosa companyia TÜV Rheinland Cert GmbH. PLUSDUR, productora de punxons de metall dur y acer, líder del mercat a Espanya, continua amb el procés de internacionalització, dotant-se de les eines necessàries per assentar-se allà on ja estigui present i entrar als llocs on encara no era possible.

Descàrreger

  Certificat

 

ISO certification

TEMSA renova el certificat ISO 9001:2008

TEMSA ha renovat una vegada més  el certificat ISO 9001:2008 expedit  per la prestigiosa companyia TÜV Rheinland Cert GmbH. Després d’una completa auditoria a la seva planta de producció, a Barcelona. La ISO 9001:2008 és el major reconeixement a nivell mundial que certifica que una empresa compleix amb els estàndards d’excel·lència en qualitat de producció i servei. TEMSA, com a productor d’eines de metall dur per l’estampació en fred i la sinterització convertint-se així en proveïdor clau de les més prestigioses empreses del sector automobilístic. Es veu recompensat d’aquesta manera l’esforç per complir els criteris de qualitat més exigents del mercat y es posiciona com a partner fiable i de llarg recorregut.
ISO 9001:2008 TEMSA

Descàrreger
Certificat 

TEMSA adquireix una nova medidora tridimensional Mitutoyo

TEMSA ha adquirit una nova màquina de medició per coordenades; Mitutoyo Crysta Apex S destinada exclusivament al departament d’erosionsi alta velocitat. La intenció amb aquesta nova adquisició és millorar el “presetting “ de les peces abans que entrin en un nou departament de més pes en el procés productiu.

TEMSA cada vegada està en una millor posició en el mercat de la sinterització, amb peces de molt alt valor afegit, així com la complexitat creixent de les eines per la conformació en fred fan que sigui necessari un control exhaustiu inclús en processos intermedis, així com la versatilitat necessària per fer aquests controls de manera més àgil, ràpida i sobretot fiable.

La màquina Mitutoyo Crysta Apex S té una alta precisió en el tipus 1.7µm. Ve equipada amb un sistema de compensació de temperatura de 16º a 26º i garanteix una precisió de (1.7 + 3 L/1000) µm. A més, les sondes MPP-310Q i els escàners làser de Nikon proporcionen una funció d’exploració contacte/sense contacte.

Aquesta i les últimes adquisicions de maquinària produïdes durant els 2 últims anys han fet que el departament d’erosions i alta velocitat hagi estat renovat amb màquines d’última generació, adaptades als mercats i clients més exigents.

CMM Mitutyo Crysta Apex S

Èxit de la primera participació a la fira EPMA

TEMSA es troba molt satisfeta després de la seva primera participació en la fira organitzada per Powder Metallurgy Assotiation. Durant els 3 dies de l’esdeveniment tècnic i alts directius dels principals productors de peces sinteritzades van visitar el nostre estand per interessar-se pels productes de TEMSA.

El caràcter tècnic de l’esdeveniment feia que les visites fossin qualitativament significatives , ja que el visitant era predominantment el “desicion-maker”. En aquesta fira estaven presents els productors més importants d’eines, materials i premses del sector, així com altes serveis auxiliars de vital importància, com eines de verificació o el sistema de fixació Erowa ( que TEMSA utilitza en la seva producció ), entre d’altres.

Aquesta fira i altres que estan per venir representen una continuïtat lògica de la estratègia de diversificació de TEMSA per assentar-se com un proveïdor important en el mercat de la pulvimetal·lúrgia.

TEMSA_Booth

TEMSA apareix de nou a la revista Fastener + Fixing Magazine

TEMSA apareix de nou a la revista Fastener + Fixing Magazine. Aquesta vegada és per l’adquisició de PLUSDUR la que ha cridat l’atenció de la popular revista elaborant un article per l’edició94, el Juliol de 2015.

Aquesta revista es líder en el sector de la conformació en fred, es fa ressò de les noticies mes importants del mercat i ha decidit incloure l’adquisició de PLUSDUR per TEMSA en aquest especial de matrius i punxons ja que suposa la creació d’un actor global en l’àmbit de la conformació en fred per la producció d’elements de fixació.

El grup resultant gaudeix d’un alt grau de sinergies i aconsegueix cobrir totel rang d’eines utilitzades en la conformación en fred: des de matriceria a punxons i expulsors i des de les peces de revolució als contorns més variats, inclús asimètrics, gràcies als potents departaments d’erosió i rectificats CNC de TEMSA.

TEMSA edita un nou catàleg de Matrius obertes

A causa de la forta demanda que es veia observant en les matrius obertes, tant en el disseny com en la fabricació, TEMSA ha decidit editar un catàleg dedicat exclusivament a les matrius obertes.

Per una banda s’ha volgut donar a conèixer aquest producte dins la gamma de productes produïts per TEMSA per aquells clients que encara no ho coneixien; i per l’altre banda s’ha pretès animar als clients sense el “ know-how” per fer consultes a TEMSA en cas necessari i així evitar que aquesta desavantatge sigui un problema insalvable en el desenvolupament de productes a l’empresa.

TEMSA ha incrementat notablement la producció de matrius obertes, tant en conjunts com en segments individuals, ja que els seus segments son independents entre si i intercanviables. Es un avantatge important vers als segments numerats, ja que en cas d’espatllar-se un segment no s’hauria de canviar tot el conjunt.

Aquest catàleg va ser presentat a la fira Fastener Fair de Stuttgart i va tenir una gran acceptació, pel que està destintat a ser, junt amb el popular catàleg de matrius d’extrusió de TEMSA els bucs insígnia dels productes per conformació en fred.

"TEMSA OPEN DIES

TEMSA adquireix una nova màquina d’erosió per fil AC Progress VP2

TEMSA continúa amb noves adquisicions. Aquesta vegadaha estat una nova AC ProgressVP2, també de l’empresa Suïssa GF Machining Solutions, que reforçarà el departamento d’Erosions per fil

La AC ProgressVP2 es un pas mésen els esforços perla millorade l’empresaen els processos d’altvalor afegit. Els punts forts d’aquesta màquina es pot dirque son els característicsde les màquines ambtecnología Agie: una precisió impecable, acabat d’alta qualitat i repetibilitatperfecta. A tot això se li ha d’afegirel sistema Duotec, que permet utilitzardos fils diferentsen un sistema monofil.

Aquesta màquina pot aportar un millora considerable en els temps de producció al poder canviar el carret de fil després del tall principal tan sols en un parell de minuts , amb el que s’eviten intervencions posteriors i augmenta la precisió i l’acabat de la peça

Amb aquesta adquisició i la nova màquina de electroerosió mitjançant trepants. TEMSA haurà reforçat tots els departaments d’alt valor afegit, amb màquines d’alta gama durant l’últim any: centre de mecanitzat d’alta velocitat, rectificat d’interiors, erosió per penetració y erosió per fil.

TEMSA es prepara pels nous reptes que s’aveïnen.

AC Progress VP2

AC Progress VP2

TEMSA participarà a la fira Fastener Fair 2015 Stuttgart

TEMSA, com actor important a nivell mundial en el sector de la conformació en fred, prendrà part a la fira Fastener Fair que tindrà lloc a Stuttgart durant els dies 10-12 de Març de 2015. La Fastener Fair ha anat creixent de manera consistent en nombre d’expositors i visitants, guanyant-se un lloc en al calendari bianual del sector.

Sent com és una fira concentrada exclusivament en elements de fixació, reunirà a empreses de tots els nivells: des de productors d’eines, de maquinaria, estampadors, distribuïdors i empreses auxiliars. Serà una bona ocasió per fer nous contactes dins del sector.

Podran trobar l’estand de TEMSA en el pavelló 8, Stand S/25 ¡ tot el que passi serà benvingut !

TEMSA Fastener Fair